CP Carachillo XS skihelm wit glimmend – skihelm met spiegel vizier (☁/❄/☀) | 7640185065536

Deze CP Carachillo XS Skhelm met Vizier is het nieuwste model, speciaal ontworpen voor Kinderen & Dames met een klein hoofd. Deze coole skihelm is afgeleid van de CP Carachillo en is een helm waar verliefd op zal worden. De helm heeft een heel comfortabele pasvorm,heeft een regelbaar ventilatiesysteem en de maat is te verstellen.

Het vizier is speciaal voor deze skihelm ontwikkeld en is minder hoog, zodat het nog beter aansluit op een smal gezicht. Het Vizier van deze Carachillo XS past ook op andere CP Helmen, maar andersom gaat dit niet door de inkeping!

Voor alle producteigenschappen van ski helm en vizier klik op de tab Informatie. Wil je de skihelm vergelijken met andere helmen klik dan op vergelijk (onder AANTAL.)

TIP: Maak je skihelm helemaal af met CP Accessoires. Zie hiervoor ook de productbundels met korting en de relevante producten onderaan.

CP Carachillo XS passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over het type CP skihelm of vizier? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen, we helpen je graag! We leggen de verschillende soorten CP Skihelmen en Vizieren uit en kijken samen wat het beste bij je past. We bekijken of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles naar wens is kan eventueel een ander vizier direct gemonteerd worden en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Carachillo XS Skihelm met Vizier wit kunnen we direct uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 7640185065536
productnummer: 2122 CP 609

Prijs: 169.90 (klik hier voor meer informatie