CP Carachillo XS skihelm wit mat – helm met spiegel vizier (☁/☀) | 7640185065499

Deze CP Carachillo XS Skhelm met Vizier is een nieuw model dat door dit Zwitserse Topmerk speciaal ontworpen is voor Kids en Dames met een klein hoofd. Deze skihelm heeft een cool design om verliefd op te worden en is het kleine broertje van de CP Carachillo ski helm. Deze helm heeft een heerlijk comfortabele pasvorm, is uitgerust met regelbare ventilatie en de helm maat kun je verstellen.

Speciaal voor deze skihelm is een nieuw vizier ontwikkeld. Dit vizier is minder hoog waardoor het bij een slanker gezicht nog beter zal aansluiten. Het Vizier van deze Carachillo XS kun je overigens toepassen op andere CP helmen. Dit kan overigens niet andersom, door de inkeping aan de onderzijde! 

Voor ale eigenschappen van deze skihelm met vizier klik op de tab Informatie. Wil je producten vergelijken klik dan op vergelijk (onder AANTAL.)
TIP: Maak je skihelm helemaal af met de CP Accessoires. Zie hiervoor ook de productbundels met korting en de relevante producten onderaan.

CP Carachillo XS passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over het type CP skihelm of vizier? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen, we helpen je graag! We leggen de verschillende soorten CP Skihelmen en Vizieren uit en kijken samen wat het beste bij je past. We bekijken of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles naar wens is kan eventueel een ander vizier direct gemonteerd worden en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Carachillo XS Skihelm met Vizier snow shite s.t. (wit), kunnen we direct uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 7640185065499
productnummer: 2122 CP 607

Prijs: 179.90 (klik hier voor meer informatie