CP Carachillo zwart mat skihelm – meekleurend & polariserend Vizier (3 Keuzes) | 7640171678948

CP Carachillo zwart Skihelm met Meekleurend & Polariserend Vizier

De CP Carachillo heeft een modern, stoer en minimalistisch ontwerp, dat zeker ook de snowboarders zal aanspreken. De helm heeft net als alle andere CP helmen een heerlijke pasvorm en de maat is verstelbaar voor nog meer comfort. De helm komt met het beste Vizier van CP, de Comfort lens.

Dit skihelm vizier is Meekleurend en ook Polariserend, zodat je helder zicht hebt bij elke lichtconditie met een prachtig breed blikveld. Door het scherpe contrast van de lens kun je oneffenheden en kuiltjes op de piste nog beter zien en raken de ogen minder vermoeid. Alléén bij ons kun je kiezen uit wel 3 CP vizieren, die we als service gratis voor je monteren.

Op de tab specificatie vind je alle informatie over deze CP Carachillo helm. Voor meer info over de unieke CP Vizieren en vele varianten klik hier. 

TIP: Maak je CP ski helm helemaal af met CP Accessoires! Zie ook de productbundels en relevante producten onderaan de pagina.

Deze CP Carachillo passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over type CP skihelm of vizier? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen, we helpen je graag! We leggen de verschillende soorten CP Skihelmen en Vizieren uit en kijken samen wat het beste bij je past. We bekijken of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor je bril langs draait. Ook kunnen we b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Carachillo Skihelm met Vizier zwart met polariserend en meekleurend vizier, kunnen we direct leveren.

EAN: 7640171678948
productnummer: 2122 CP728pv

Prijs: 299.00 (klik hier voor meer informatie