CP Corao+ skihelm blauw met meekleurend & polariserend vizier (3 Keuzes) – zeer veilig | 7640171678092

CP Corao+ Skihelm blauw met Meekleurend en Polariserend Vizier omschrijving

De CP Corao+ is voorzien van het zeer veiligeODSA systeem, met een roterend deel boven in de binnenschaal. Dit systeem vangt klappen vanuit alle richtingen nog beter op. De ski helm heeft een heerlijke pasvorm en de maat & ventilatie zijn te verstellen voor een optimaal comfort. 

De skihelm komt met het beste CP Skihelm Vizier: de Comfort Lens die Meekleurend & Polariserend is. Zo kun je genieten van helder zicht in elke lichtconditie met een mooi breed gezichtsveld. Door het extreem scherpe contrast zie je de kuiltjes op de piste beter en raken de ogen minder vermoeid. Alléén bij ons kun je kiezen uit 3 CP vizieren, die we als service gratis monteren!

TIP: Met de CP Accessoires maak je de CP skihelm helemaal af! Zie ook de product bundels met kortingen en relevante producten onderaan.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze blauwe CP Corao+ Skihelm & Vizier klik op de tab specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillende CP Skihelm types klik hier. Eventueel is de CP Corao ook zonder ODSA systeem verkrijgbaar in zwart en wit.

CP Corao+ passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao+ Skihelm met Vizier maritime blue s.t. (blauw) met meekleurend en polariserend vizier, kunnen we uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 7640171678092
productnummer: 2223 CP403pv

Prijs: 379.00 (klik hier voor meer informatie