CP Corao+ skihelm groen met meekleurend & polariserend vizier (3 Keuzes) – zeer veilig |

Omschrijving CP Corao+ Skihelm groen met Meekleurend en Polariserend Vizier

Deze CP Corao+ helm heeft het extra veilige CP ODSA systeem, met een roterend deel boven in de binnenschaal. Dit vangt een klap vanuit al de richtingen nog beter op. De skihelm is ook voor Brildragers ideaal, heeft een heerlijke pasvorm en maat & ventilatie zijn verstelbaar voor een optimaal comfort. 

Deze helm komt met het beste skihelm vizier van CP, de Comfort Lens die zowel Meekleurend als ook Polariserend is. Zo kun je genieten van helder zicht in elke lichtconditie met een breed panorama blikveld. Door het zeer scherpe contrast zie je de kuilen op de piste beter en raken je ogen minder vermoeid. Alléén bij ons kun je keizen uit 3 CP Vizieren, die we gratis monteren voor je!

TIP: Bekijk ook de fraaie CP Accessoires! Zie ook de productbundels met kortingen en de relevante producten.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze groene CP Corao+ Skihelm & Vizier klik op de tab specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillende CP Skihelm types klik hier. Eventueel is de CP Corao ook zonder ODSA systeem verkrijgbaar in zwart en wit.

CP Corao+ passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao+ Skihelm met Vizier green soft touch (groen) met meekleurend en polariserend vizier, kunnen we uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 
productnummer: 2223 CP417pv

Prijs: 429.00 (klik hier voor meer informatie