CP Corao+ skihelm groen met meekleurend vizier (4 Keuzes) – zeer veilig |

CP Corao+ Skihelm groen met Meekleurend Vizier omschrijving

Met de CP Corao+ met het CP ODSA-Systeem (klik voor video) kun je extra veilig van de piste! De pasvorm stel je eenvoudig bij met het draaiwiel aan de achterzijde voor nog meer comfort. Dit meekleurend skihelm vizier wordt donkerder bij fel zonlicht en weer lichter als de lichtsterkte afneemt. Het vizier is ook ideaal voor brildragers en alléén bij ons heb je de keuze uit 4 vizieren, als service gratis gemonteerd!

TIP: met CP Accessoires kun je de skihelm helemaal afmaken! Bekijk ook de productbundels met korting en relevante producten onderaan.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze groene CP Corao+ Skihelm & Vizier klik op de tab Specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillen CP Skihelm types klik hier. Eventueel is de CP Corao ook zonder ODSA systeem verkrijgbaar in zwart en wit.

CP Corao+ passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao+ Skihelm met Vizier green soft touch (groen) met meekleurend vizier, kunnen we direct uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 
productnummer: 2223 CP417vm

Prijs: 369.00 (klik hier voor meer informatie