CP Corao+ skihelm oranje met meekleurend & polariserend vizier (3 Keuzes) – zeer veilig |

CP Corao+ Skihelm oranje met Meekleurend en Polariserend Vizier omschrijving

De CP Corao+ is voorzien van het extra veilige CP ODSA systeem, met een roterend deel boven in de helmschaal. Dit kan klappen nog beter opvangen vanuit alle richtingen. De helm is ook ideaal voor Brildragers, heeft een geweldige pasvorm en de maat & ventilatie zijn verstelbaar voor optimaal comfort. 

Deze helm komt met de de Comfort Lens, het beste vizier van CP, die Meekleurend en Polariserend is. Hiermee heb je helder zicht bij elke lichtconditie met een prachtig breed blikveld. Door het zeer scherpe contrast kun je de oneffenheden op de piste beter zien en raken je ogen minder vermoeid. Alléén bij ons is er de keuze uit 3 CP vizieren,die we gratis als service voor je monteren.

TIP: Maak je CP ski helm helemaal af met de CP Accessoires! Zie ook de productbundels en relevante producten onderaan deze pagina.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze oranje CP Corao+ Skihelm & Vizier klik op de tab specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillende CP Skihelm types klik hier. Eventueel is de CP Corao ook zonder ODSA systeem verkrijgbaar in zwart en wit.

CP Corao+ passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao+ Skihelm met Vizier orange s.t. (oranje met meekleurend en polariserend vizier, kunnen we uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 
productnummer: 2122 CP406pv

Prijs: 429.00 (klik hier voor meer informatie