CP Corao+ skihelm rood met meekleurend vizier (4 Keuzes) – zeer veilig | 7640185064522

CP Corao+ Skihelm rood met Meekleurend Vizier omschrijving

Door het CP ODSA-Systeem (zie video) is bij de CP Corao+ je hoofd nog beter beschermd. Met het draaiwiel aan de achterkant verstel je de CP helm, zodat hij beter aansluit op je hoofd. Een meekleurend vizier is top, je bent zo klaar voor elk weertype want het past zich aan de lichtomstandigheden aan. Ook voor de Brildragers ideaal en je kunt zelfs kiezen uit 4 vizieren, die we gratis monteren op de helm.

TIP: De skihelm kun je helemaal afmaken met CP Accessoires! Kijk ook naar de productbundels en de relevante producten onderaan.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze rode CP Corao+ Skihelm & Vizier klik op de tab Specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillen CP Skihelm types klik hier. Eventueel is de CP Corao ook zonder ODSA systeem verkrijgbaar in zwart en wit.

CP Corao+ passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao+ Skihelm met Vizier red s.t. (rood) met meekleurend vizier, kunnen we direct uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 7640185064522
productnummer: 2223 CP404vm

Prijs: 399.00 (klik hier voor meer informatie