CP Corao skihelm wit mat met meekleurend vizier (4 Keuzes) |

Oschrijving CP Corao Skihelm wit mat met Meekleurend Vizier

Deze CP Corao Skihelm met Vizier is niet voorzien van het extra veilige CP ODSA systeem. Deze helm heeft een geweldige pasvorm en de maat en ventilatie zijn verstelbaar voor optimaal comfort. Voorzien van een Meekleurend Vizier dat automatisch donker en licht wordt wanneer de  lichtomstandigheden veranderen. De helm is ook perfect voor Brildragers en alléén bij ons kun je kiezen uit 4 CP skihelm vizieren, die we gratis monteren voor je als service!

TIP: Maak je CP helm helemaal af met de CP Accessoires! Zie ook de productbundels met korting en de relevante producten onderaan de pagina.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze witte Corao Helm & Vizier klik op de tab Specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillen CP Skihelm types klik hier. Wil je producten vergelijken? Klik dan op het vakje Vergelijk. 

CP Corao passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao Skihelm met Vizier white (wit) met meekleurend vizier kunnen we snel uit voorraad leveren bij TopSnowShop!

EAN: 
productnummer: 2122 CP201vm

Prijs: 319.00 (klik hier voor meer informatie