CP Corao+ skihelm zwart met meekleurend & polariserend vizier (3 Keuzes) – zeer veilig | 7640171677811

Omschrijving CP Corao+ Skihelm zwart met Meekleurend en Polariserend Vizier

De CP Corao+ is voorzien van het extra veilige CP ODSA systeem, met roterend deel boven in de binnenschaal. Dit vangt klappen nog beter op vanuit alle richtingen. De helm is ook perfect voor Brildragers, heeft een heerlijke pasvorm en de maat & ventilatie is verstelbaar voor een optimaal comfort. 

Deze helm komt met het beste skihelm vizier van CP, de Comfort Lens die Meekleurend en Polariserend is. Hiermee geniet je van helder zicht in elke lichtconditie met een breed panorama blikveld. Door het extreem scherpe contrast zie je de oneffenheden beter en raken je ogen minder vermoeid. Alléén bij ons heb je de keuze uit 3 CP vizieren, gratis gemonteerd voor je!

TIP: Maak je CP ski helm helemaal af met CP Accessoires! Zie ook de productbundels en relevante producten onderaan de pagina.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze zwart CP Corao+ Skihelm & Vizier klik op de tab specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillende CP Skihelm types klik hier. Eventueel is de CP Corao ook zonder ODSA systeem verkrijgbaar in zwart en wit.

CP Corao+ passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao+ Skihelm met Vizier black s.t. (zwart) met meekleurend en polariserend vizier, kunnen we direct uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 7640171677811
productnummer: 2223 CP402pv

Prijs: 379.00 (klik hier voor meer informatie