CP Corao skihelm zwart met meekleurend vizier (4 Keuzes) | 7640171674377

Omschrijving CP Corao Skihelm zwart met Meekleurend Vizier

Deze CP Corao Skihelm met Vizier is niet voorzien van het extra veilige CP ODSA Systeem. Deze CP ski helm heeft een geweldige pasvorm en de helm maat en de ventialtie zijn verstelbaar voor optimaal comfort. De helm is voorzien van een Meekleurend Vizier dat dus automatisch donker en licht wordt als de licht omstandigheden veranderen. Ook een perfecte Skihelm voor Brildragers en alléén bij ons kun je uit 4 CP skihelm vizieren kiezen, die we gratis monteren als service!

TIP: Maak je CP helm helemaal af met CP Accessoires! Zie hiervoor ook de productbundels en de relevante producten.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze CP Corao Skihelm & Vizier klik op de tab Specificaties op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillen CP Skihelm types klik hier. Wil je producten vergelijken? Klik dan op het vakje Vergelijk.

CP Corao passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Kom passen, we helpen je graag!  We kijken dan of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. Daarna kijken we of het vizier goed op het gezicht aansluit en eventueel goed voor de bril langs draait. We kunnen ook b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is kan de skihelm op maat gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Corao Skihelm met Vizier black s.t. (zwart) met meekleurend vizier, kunnen we direct uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 7640171674377
productnummer: 2122 CP202vm

Prijs: 329.00 (klik hier voor meer informatie