CP Cuma Cashmere skihelm zwart – meekleurend vizier (7 Keuzes) |

CP Cuma Cashmere Skihelm met Vizier

De CP CUMA Cashmere is onovertroffen in draagcomfort. Naast het ingenieuze klimaatsysteem CLI-MATE+ en het praktische SIZE ADAPTING SYSTEM, verwent de CP CUMA Cashmere met een voering van zuivere Cashmerewol – gemaakt door Loro Piana, een van de meest gevierde Cashmereverwerkende bedrijven van Italië.

De Skihelm komt met een polariserend en meekleurend vizier, dit vizier ondersteunt en ontlast je ogen effectief bij veranderende lichtomstandigheden. De gepolariseerde lens vermindert reflecties op sneeuw en ijs en verhoogt het contrast. De spiegel lens is voorzien van een anticondenslaag en beschermt je 100% tegen UV straling. Het vizier past ook op al deze CP helmen  CP Camurai, CP Cuma, CP Carachillo, CP Corao en CP Curako.

TIP: Maak je skihelm helemaal af met CP Accessoires. Zie hiervoor ook de productbundels met korting en de relevante producten onderaan.

Meer Info nodig over CP Skihelm & Vizieren en/of passen?

CP Skihelm & Vizieren informatie

Voor eigenschappen van deze CP Cashmere Skihelm & Vizier klik op de tab informatie op deze pagina. Meer info over de vele Vizier Varianten en waarom CP Vizieren uniek zijn vindt je hier. Voor uitleg over de verschillen CP Skihelm types klik hier. Wil je producten vergelijken? Klik dan op het vakje Vergelijk (onder AANTAL).

CP Cuma passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over skihelm of soort vizier? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen, we helpen je graag!. Bij het passen kijken we eerst of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. We kunnen b.v. de polariserende werking of het ODSA Systeem laten zien. Ook kijken we of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Cuma Cashmere Skihelm met Vizier zwart, kunnen we direct uit voorraad snel leveren bij TopSnowShop!

EAN: 
productnummer: 2122 CP301vm

Prijs: 399.00 (klik hier voor meer informatie