CP Cuma skihelm zwart – meekleurend & polariserend vizier (6 Keuzes) |

CP Cuma zwart Skihelm met Meekleurend & Polariserend Vizier

De CP Cuma heeft dezelfde geweldige pasvorm als de klassieke CP Camurai. Het grote verschil zit helm in het ingenieuze klimaatsysteem CLIMATE+. Dit unieke ventilatie systeem is voorzien van een doorluchtend en waterdicht membraan. Zo kan de helm dus altijd lekker luchten zelfs als het sneeuwt en met de schuif kun je ook nog extra ventileren. Zeker voor mensen die veel transpireren met skiën, is dit de ultieme skihelm.

De helm komt met het beste CP Skihelm Vizier, de Comfort lens. Dit skihelm vizier is zowel Meekleurend als ook Polariserend. Zo kun je genieten op de piste van helder zicht bij elke lichtconditie met een prachtig breed gezichtsveld. Met het geweldige contrast zie je oneffenheden op de piste nog beter en raken de ogen minder vermoeid. Alléén bij ons kun je kiezen uit wel 6 CP vizieren, die we als service gratis voor je monteren.

Op de tab specificatie vind je alle informatie over deze CP Cuma helm. Voor meer info over de unieke CP Vizieren en vele varianten klik hier. 

TIP: Maak je CP ski helm helemaal af met CP Accessoires! Zie ook de productbundels en relevante producten onderaan de pagina.

Deze CP Cuma passen met gratis Skihelm op Maat Service?

Twijfel over type CP skihelm of vizier? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen, we helpen je graag! We leggen de verschillende soorten CP Skihelmen en Vizieren uit en kijken samen wat het beste bij je past. We bekijken of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor je bril langs draait. Ook kunnen we b.v. de polariserende werking aan je laten zien. Als alles naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De CP Cuma Skihelm met Vizier zwart met polariserend en meekleurend vizier, kunnen we direct leveren.

EAN: 
productnummer: 2122 CP378pv

Prijs: 419.00 (klik hier voor meer informatie