Uvex Skihelm met Vizier – Uvex HLMT 600 wit – Lasergold-lite Visor Cat.2 (☁/☀) |

Uvex HLMT 600 Skihelm met Vizier

De Uvex HLMT 600 Skihelm met Vizier heeft een heerlijke pasvorm en de ventilatie is verstelbaar voor een optimaal comfort. De maat van deze Uvex Skihelm kun je zelfs verstellen in de breedte en ook de hoogte, zodat die altijd lekker zit. De helm komt met spiegel vizier met lasergoud kleur categorie 2 lens. Zo geniet je van goed zicht bij bewolkt en zonnig weer met prachtig breed blikveld. Op de tab specificaties vind je alle info over deze Uvex HLMT 600 Skihelm met Vizier. 

TIP: Maak deze klasse Uvex Skihelm helemaal af met Skihelm Accessoires en bekijk ook de relevante producten onderaan de pagina.

Deze Uvex Skihelm met Vizier passen?

Twijfel over type Uvex skihelm met vizier type of maat? Kom dan passen, we helpen je graag met het passen van verschillende uvex skihelmen of van andere merken! We leggen de verschillende soorten Vizieren uit en kijken samen wat het beste bij je past. We bekijken of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor je bril langs draait. Als alles naar wens is kan de uvex skihelm met vizier gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Nergens vindt je zo’n groot aanbod en dezelfde service  

De Uvex HLMT 600 Skihelm met Vizier zwart kunnen we direct uit voorraad leveren.

EAN: 
productnummer: 2021 UH5662365

Prijs: 239.00 (klik hier voor meer informatie